IMG_8503_edited.jpg

ZAKELIJK

Het kweken van nieuwe ideeën, visies en innovatieve plannen heeft een goede bodem nodig. Wij bieden de ideale ingrediënten voor een vergadering of creatieve brainstorm buiten op het platteland.

Om je creativiteit te laten bloeien gaan wij je inspireren. Naast onze locatie midden tussen de weilanden, in de buitenlucht, inspireren we je ook met een culinaire beleving. Geen saaie broodjes, maar mooie gerechten in een ander jasje om je 'brain' te voeden. We werken zoveel mogelijk met producten uit onze eigen moestuin en van lokale boerderijen.

Na de meeting kun je samen met jouw team een inspirerende barbecue workshop volgen. Op een ontspannende manier, maar bijvoorbeeld ook in een livelab sessie, samen met een coach. Zo kan jouw team op een uitdagende manier aan het werk, terwijl een ervaren coach de groepsdynamiek in de gaten houdt, verstoort en bijstuurt. Tijdens een livelab workshop leren jij en je collega's ontzettend veel over elkaar en de samenwerking binnen je team. En dat allemaal terwijl je je eten klaarmaakt!

Vergaderen is niet alleen maar overleggen, vergaderen is bij De Kweek een beleving.  

Locatie

Nistelrode is gevestigd in het prachtige natuurgebied

De Maashorst.

De Kweek bevindt zich in het natuurgebied De Maashorst. Een locatie om in alle rust samen te vergaderen. Geen last van buren of andere groepen. Onze buitenlocatie staat geheel en alleen tot jullie beschikking. Slecht weer op komst? We hebben een overdekt terras van liefst 100 m2! Daarnaast beschikken wij over een eigen parkeerplaats.

Faciliteiten

Koffie, thee, fris water en wat lekkers staat altijd klaar.

Je kunt vergaderen aan onze vier meter lange tafel, in de weide of onder de stretch tent. De gehele  vergadering is er een gastvrouw/heer aanwezig.
We bieden Wifi, post-it's, pennen, flip-over met stiften en een HDMI televisie om presentaties/beelden af te spelen. We kunnen maximaal 16 gasten ontvangen. 

Duurzaamheid

Lokaal samenwerken

Wij vinden het belangrijk om te werken met lokale producten en om samen te werken met lokale bedrijven. In de lente/zomer hebben we onze eigen moestuin waar we de groenten uit plukken. 

Activiteiten

Een gezamenlijke buiten activiteit zorgt voor meer creativiteit en versterkt het teamverband. 

Een productieve en creatieve vergadering in de buitenlucht met aansluitend een barbecueworkshop om je collega´s op een andere manier te leren kennen. Leer hoe een kamado werkt en hoe je met samenwerking tot een prachtig gerecht komt.