top of page

UNIEKE EN ROBUUSTE BUITENLOCATIE
VOOR INSPIRERENDE EN
CULINAIRE OUTDOOR
COOKING WORKSHOPS

" 

OFYR LOGO-White.png
TheBastard_logo_white.png
CERTIFIED WORKSHOP LOCATION
Groen Omrand Esthetiek en Spa Logo (1).png
Water en vuur.jpg

Daar staan wij voor. We leren je niet alleen alle technieken, maar ook hoe jij een prachtig gerecht op je bord kunt creëren met meerdere cooking accessoires. Want Outdoor cooking en barbecuën is tegenwoordig niet meer alleen grillen, het is een verlengstuk van je keuken geworden. Ontdek bij De Kweek hoe je prachtige en heerlijke gerechten kunt creëren met vuur als gereedschap. Wij bieden verschillende workshops aan voor beginners tot gevorderden, voor avonturiers en fijnproevers. Als groep of individu. 

Als professionals werken wij graag met de beste en meest betrouwbare apparatuur. Wij werken al jaren met The Bastard en Ofyr naar enorme tevredenheid. De hoogwaardige, keramische of stalen barbecues bieden ons alle mogelijkheden om onze culinaire creativiteit maximaal tot uiting te brengen.

Vanuit het bedrijf Alles voor de Smaak hebben wij in de afgelopen jaren vele culinaire liefhebbers kennis laten maken met The Bastard en Ofyr. 
Sinds 2021 is Jelmer de officiële pitmaster van The Bastard. De Kweek is een officiële The Bastard en Ofyr dealer en workshop locatie waar we verschillende workshops bieden. 
 

IMG_8336_edited_edited.jpg

"We hebben er echt van genoten. Jelmer vertelt vol passie over de kamado en de ingrediënten. Lotte is een gezellige gastvrouw die ervoor zorgde dat iets niemand tekort kwam."

Maurice Winkels

Kamado Starters masterclass
 

Volg ons!
bottom of page